Fémdekor Kft. facebook

Rozsdamentes korlát munkáink

Az itt látott rozsdamentes korlátok nagy része 42,4x2mm-es rozsdamentes acél cső oszlopokkal és kapaszkodóval készült. A vékonyabb pálcázat 12x1,5mm-es rozsdamentes acél cső. Ezek a szabvány méretek, általában minden korlát ezen anyagokból készül, mivel ehhez a méretekhez kaphatók szerelvények.

Természetesen bármilyen formájú, mintájú rozsdamentes korlátot elő tudunk állítani, de fent felsorolt paraméterekkel rendelkező korlátok a leggazdaságosabban előállíthatóak.

Rozsdamentes lépcsőkorlát KO33-as rozsdamentes acélból
Rozsdamentes lépcsőkorlát
Rozsdamentes íves korlát
Rozsdamentes íves korlát
Rozsdamentes erkélykorlát középső pálcával
Rozsdamentes korlát falsíkon belülre
Rozsdamentes korlát külső lépcsőre
Rozsdamentes teraszkorlát 5 sor pálcával
Rozsdamentes teraszkorlát
Rozsdamentes korlát Vapiano étterem
Rozsdamentes korlát gipszbeton lépcsőre
Rozsdamentes korlát a lépcső élére
Rozsdamentes melvédkorlát
Kültéri rozsdamentes lépcsőkorlát

Beltéri rozsdamentes fa lépcsőkorlát lépcsőre
Rozsdamentes csigalépcső korlát Rozsdamentes elemes korlát
Koracél korlát
3D ívelt rozsdamentes korlát
Rozsdamentes ívelt korlát
Rozsdamentes 5 soros korlát
4 soros rozsdamentes lépcsőkorlát
Rozsdamentes lépcsőkorlát 4 sor pálcával
Korlát rozsdamentes acélból
Rozsdamentes teraszkorlát oszlop nélkül
Rozsdamentes teraszkorlát
Rozsdamentes teraszkorlát és rozsdamentes előtető polikarbonát borítással
Rozsdamentes korlát irodaházba
Rozsdamentes teraszkorlát irodaházba
Beltéri rozsdamentes korlát bükkfa kapaszkodóval
Beltéri rozsdamentes korlát fa kiegészítőkkel
Pálcás korlát
Fa korlát
Inox fa korlát

Rozsdamentes korlát függőleges osztással
Rozsdamentes korlát függőleges pálcával
Rozsdamentes korlát függőleges pálcával és fa betétekkel
Lépcsőkorlát rozsdamentes acélból, függőleges pálcázattal
Rozsdamentes korlát fa oszloppal és fa kapaszkodóval
Fa korlát
Rozsdamentes lépcsőkorlát fa kiegészítéssel oszlopokkal
Rozsdamentes lépcsőkorlát fa kiegészítéssel
Fával kombinált rozsdamentes korlát
Rozsdamentes melvédkorlát fa kapaszkodóval

Kalkulátorok
Hasznos
Kovácsolt termékeink
Rozsdamentes termékeink
Előtetőink
Fémipari munkák
További oldalaink
Fémdekor Kft. Facebook csatorna
Fémdekor YouTube csatorna

Tisztelt Turóczi Úr!

A tegnapi nap folyamán munkatársai elvégezték a megrendelt munkát. Köszönöm szépen a kiváló teljesítést, mindenben pontosan olyan lett, mint amire gondoltam! Munkatársairól csak annyit, hogy becsülje meg Őket, kiváló szakemberek, munkájuk és viselkedésük mindenben olyan példát mutattak, amit példa értékűnek kellene, hogy tekintsen ma Magyarországon mindenki, akik vállalkozásban, szolgáltatásban dolgoznak! A számla ellenértéken átutalásáról a jövő hét első felében gondoskodom, amennyiben itt az ünnepek alatt szeretne egy jót vacsorázni családjával, szeretteivel kérem látogassa meg hajónkat, éttermünket.

Tisztelettel: Zsiros László
fortunahajo.hu

Az internet segítségével találtam meg a Fém-Dekor kft termékeit. A fotók alapján először bizalmatlan voltam, hogy valóban olyan minőségű terméket kapok majd, ami a képeken szerepelt, vagy egy másolt fotó csupán, ami szépen mutat a honlapon. Az elvégzett munka után nyugodtan mondhatom, hogy magas színvonalú, esztétikus, hibátlan kivitelezés készült el a megadott határidőn belül. Külön szeretném megdicsérni a munkát végző kollégákat, akik minden apró kérésünket figyelembe vették a korlát építésekor. Szívesen ajánlom a társaságot a környéken és az interneten is.

Jungvirthné Bús Erzsébet
Tatai Városgazda Kft
ügyvezető

Mindent időre, sőt, a határidő előtt elkészítettek, pontosan érkeztek, maximálisan meg voltam elégedve, kifogástalan munkát végeztek, és a két kivitelező szakember átlagon felüli maximális szolgálatkészséget tanúsított. Nagyon meg vagyok elégedve.

Köszönettel: Reszler Zsuzsa

Tisztelt Turóczi úr!

A II. kerületben végzett munkájukat köszönjük. Meg voltunk elégedve mind a kivitelezés menetével mind a végeredménnyel. Szívesen ajánlom Önöket másoknak is.

Üdvözlettel: Kóbor Franciska
(Boneberger Horst tulajdonos nevében is)

Tisztelt FémDekor Csapata! Külön köszönettel tartozok minden kollégának aki számunkra megvalósította a 2011 évi Karácsony szép, biztonságos csodálatos hangulatát. Soron kívüli munkát vállalva előtérbe helyezve személyes igényemet és elvárásomat. Időszűke miatt kért SOS munkát maximális hozzáállással és szervezéssel sikerült egy héten belül számunkra elkészíteni és felszerelni egy gyönyörű beltéri korlátot. A Karácsony hangulatát és biztonságát fényesebbé emelte az Önök által végzett fantasztikus munka. Nyugodt lelkiismerettel tudom minden kedves megrendelőnek ajánlani a FémDekor Kft. kollektíváját a pontos, precíz, rugalmas és szép munka elvégzéséhez akár kültéri akár beltéri munkához.

Tiszteletem és köszönettel egy elégedett megrendelő a Cinke utcából.

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Munkájukkal mind minőségi mind pedig szakmai szempontból rendkívül elégedettek vagyunk. Kollégáik a munka elvégzése során a legjobb, legszebb eredményre törekedtek. Maximálisan elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudjuk Önöket.

Köszönjük!
Üdv.: Baloghék

Köszönjük szépen, nagyon meg vagyunk elégedve az elkészült munkával! Ön büszke ügyvezető lehet, hogy ilyen alkalmazottak dolgoznak a cégénél, nagyon-nagyon aranyosak voltak a fiúk!

Köszönettel:
Koncz Joli és Sebestyén Gábor

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Nagyon örülök neki, hogy Önöket választottuk. Az elkészült korlát szép, dísze lett a lakásnak. A munka ütemezése a megbeszéltek szerint történt. Sándor Úr vezetésével az itt dolgozók vigyáztak arra, hogy a rögzítéseknél véletlenül se történjen csempetörés, vagy fal károsodás. A takarások, a rend folyamatos fenntartása is bizalomkeltő volt. Érdekes volt számomra a modern argon védőgázas technológiájuk, bár hallottam, hogy még újabb dolgok is vannak már. Büszke lehet a munkatársaira !

Köszönettel:
Maróti László egy megrendelőjük

Rozsdamentes korlát és kovácsoltvas kerítés - FémDekor Kft. | ©2010-2017 Minden jog fenntartva