Fémdekor Kft. facebook

Munkáink és ügyfeleink véleményei rólunk

Tekintse meg munkáinkat, hogy lássa, nem végzünk igénytelen munkát. Számomra / számunka fontos, hogy minden ügyfelünk maximálisan elégedett legyen. Sajnos nem minden munkáról tudunk fotót készíteni és nincs is közzétéve minden elkészült kép, de úgy gondolom az alábbi képekből leszűrhető, hogyan dolgozunk. A képekre kattintás után az egyes kategóriákból több képet is láthat.

Rozsdamentes korlát referenciaSodrony korlát - rozsdamentes drótsodrony korlát
Üvegkorlát referenciaPontmegfogásos üvegkorlát
Rozsdamentes falra szerelhető kapaszkodó referenciaElőtető referencia
MedencekorlátErkely referencia
Modern kerítés rendszerek referenciaKapu, kerítés
Kovácsoltvas korlát referenciaVaskorlát referencia Kovácsoltvas biztonsági rácsok

Ügyfeleink így értékelték munkánkat:

Minden elvégzett munka után megkérjük ügyfeleinket, hogy véleményezzék munkánkat. Ezek közül olvashatsz néhányat.

Köszönjük szépen, nagyon meg vagyunk elégedve az elkészült kapuval! Ön büszke ügyvezető lehet, hogy ilyen sikeres munkákat tudnak leadni. Minden abszolút rendben volt, úgy a munka kivitelezése, mint a szállítási idő pontos betartása. Már előre örülünk a következő termékekre amiket tervbe vettünk.

Köszönettel: Garamszegi Hana és József

Korrekt, megbízható cég. Az árajánlattól kezdve a kivitelezésig minden a megbeszéltek szerint történt, időben pontosan. A munkát precízen végezték, hibát a munkájukban nem találtam. Áraik a hasonló cégekhez viszonyítva kedvezőbbek. Köszönöm.

A kivitelezés szép és igényes, a felszerelésben rugalmasak voltak, teljesen meg vagyok elégedve a munkával. Amit szeretnék még kiemelni: rendkívül gyorsan elküldték az előzetes ajánlatot, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Önöket választottam. Csak javasolni tudom a céget mindenkinek.

Üdvözlettel, Bodnár Gyula

Minden rendben volt, az üvegkorlát tényleg gyönyörű, nagyon jól mutat a helyén.
A szerelést végző szakemberek nagyon jó, minőségi munkát végeztek, és külön értékeltem, hogy eltakarították a szereléssel járó koszt, és szépen tisztán adták át az üveget is. Az átadás kicsit húzódott a többszöri időpont egyeztetés miatt, de ezt leszámítva összességében meg voltunk elégedve!

Köszönjük! üdv, Kurucz Erika

Köszönjük szépen, nagyon meg vagyunk elégedve az elkészült munkával! Ön büszke ügyvezető lehet, hogy ilyen alkalmazottak dolgoznak a cégénél, nagyon-nagyon aranyosak voltak a fiúk!

Köszönettel: Koncz Joli és Sebestyén Gábor

"Köszönöm a gyors és precíz munkát. Meg vagyok elégedve a munkájukkal."

Rutka Sándor

Korrekt munka, udvarias munkatársak. Figyelnek a feladatra, gondolkodnak, igyekeznek a legjobb megoldást választani. Személyre, helyszínre szabott kivitelezés, nem konfekciómunka, ami sehogy sem stimmelne. Remélem, sokáig fogjuk élvezni munkájuk eredményét -pláne, ha a második ajánlattal is valamikor elkészülnek :)

üdv Ligeti István

"Ritka korrekt hozzáállást tanúsítottak, és szép munkát végeztek. A tapasztaltak után csak Önöket fogom keresni. Köszönöm munkájukat!"

Kis Zoltán

"Már a munka kezdetén is elégedett voltam és úgy éreztem a legjobb helyen járok. Köszönöm a szakértelmüket!"

Siklós Károly

"Köszönöm a gyors és pontos munkát. A két srácon látszott, hogy értenek ahhoz, amit csinálnak."

Molnár Tibor

"Köszönöm a tisztességes, becsületes munkát, ajánlani fogom Önöket!"

Kis Péter

"Igaz kaptam némileg kedvezőbb ajánlatot, de a megbeszélésünk közben egyértelművé vált, hogy maguk az én embereim! Ilyen pozitív hozzáállást még nem tapasztaltam. "

Szabó András
vállalkozó

Hasznos cikkek
Kalkulátorok
Kovácsolt termékeink
Rozsdamentes termékeink
Előtetőink
Kovácsoltvas bútorok
További oldalaink
Fémdekor Kft. Facebook csatorna

Tisztelt Turóczi Úr!

A tegnapi nap folyamán munkatársai elvégezték a megrendelt munkát. Köszönöm szépen a kiváló teljesítést, mindenben pontosan olyan lett, mint amire gondoltam! Munkatársairól csak annyit, hogy becsülje meg Őket, kiváló szakemberek, munkájuk és viselkedésük mindenben olyan példát mutattak, amit példa értékűnek kellene, hogy tekintsen ma Magyarországon mindenki, akik vállalkozásban, szolgáltatásban dolgoznak! A számla ellenértéken átutalásáról a jövő hét első felében gondoskodom, amennyiben itt az ünnepek alatt szeretne egy jót vacsorázni családjával, szeretteivel kérem látogassa meg hajónkat, éttermünket.

Tisztelettel: Zsiros László
fortunahajo.hu

Az internet segítségével találtam meg a Fém-Dekor kft termékeit. A fotók alapján először bizalmatlan voltam, hogy valóban olyan minőségű terméket kapok majd, ami a képeken szerepelt, vagy egy másolt fotó csupán, ami szépen mutat a honlapon. Az elvégzett munka után nyugodtan mondhatom, hogy magas színvonalú, esztétikus, hibátlan kivitelezés készült el a megadott határidőn belül. Külön szeretném megdicsérni a munkát végző kollégákat, akik minden apró kérésünket figyelembe vették a korlát építésekor. Szívesen ajánlom a társaságot a környéken és az interneten is.

Jungvirthné Bús Erzsébet
Tatai Városgazda Kft
ügyvezető

Mindent időre, sőt, a határidő előtt elkészítettek, pontosan érkeztek, maximálisan meg voltam elégedve, kifogástalan munkát végeztek, és a két kivitelező szakember átlagon felüli maximális szolgálatkészséget tanúsított. Nagyon meg vagyok elégedve.

Köszönettel: Reszler Zsuzsa

Tisztelt Turóczi úr!

A II. kerületben végzett munkájukat köszönjük. Meg voltunk elégedve mind a kivitelezés menetével mind a végeredménnyel. Szívesen ajánlom Önöket másoknak is.

Üdvözlettel: Kóbor Franciska
(Boneberger Horst tulajdonos nevében is)

Tisztelt FémDekor Csapata! Külön köszönettel tartozok minden kollégának aki számunkra megvalósította a 2011 évi Karácsony szép, biztonságos csodálatos hangulatát. Soron kívüli munkát vállalva előtérbe helyezve személyes igényemet és elvárásomat. Időszűke miatt kért SOS munkát maximális hozzáállással és szervezéssel sikerült egy héten belül számunkra elkészíteni és felszerelni egy gyönyörű beltéri korlátot. A Karácsony hangulatát és biztonságát fényesebbé emelte az Önök által végzett fantasztikus munka. Nyugodt lelkiismerettel tudom minden kedves megrendelőnek ajánlani a FémDekor Kft. kollektíváját a pontos, precíz, rugalmas és szép munka elvégzéséhez akár kültéri akár beltéri munkához.

Tiszteletem és köszönettel egy elégedett megrendelő a Cinke utcából.

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Munkájukkal mind minőségi mind pedig szakmai szempontból rendkívül elégedettek vagyunk. Kollégáik a munka elvégzése során a legjobb, legszebb eredményre törekedtek. Maximálisan elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudjuk Önöket.

Köszönjük!
Üdv.: Baloghék

Köszönjük szépen, nagyon meg vagyunk elégedve az elkészült munkával! Ön büszke ügyvezető lehet, hogy ilyen alkalmazottak dolgoznak a cégénél, nagyon-nagyon aranyosak voltak a fiúk!

Köszönettel:
Koncz Joli és Sebestyén Gábor

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Nagyon örülök neki, hogy Önöket választottuk. Az elkészült korlát szép, dísze lett a lakásnak. A munka ütemezése a megbeszéltek szerint történt. Lueff Sándor Úr vezetésével az itt dolgozók vigyáztak arra, hogy a rögzítéseknél véletlenül se történjen csempetörés, vagy fal károsodás. A takarások, a rend folyamatos fenntartása is bizalomkeltő volt. Érdekes volt számomra a modern argon védőgázas technológiájuk, bár hallottam, hogy még újabb dolgok is vannak már. Büszke lehet a munkatársaira !

Köszönettel:
Maróti László egy megrendelőjük

Rozsdamentes korlát és kovácsoltvas kerítés - FémDekor Kft. | ©2010-2014 Minden jog fenntartva