Kovácsoltvas kerítés

Kovácsoltvas kerítés - ívelt kivitel

Kulcsra kész kovácsoltvas kerítés.

Kompletten vállaljuk kovácsoltvas kerítések készítését akár az alapoktól. Szerencsékre minden területen vannak magyar partnereink, akik becsületes munkával nem túl drágán és szépen dolgoznak. A kerítés alapját egy kőműves partnerünk készíti el, ha nincs erre szakembere. A kovácsoltvas kerítés mi magunk gyártjuk le és építjük be. Amennyiben elektromos mozgatású kovácsoltvas kaput szeretne, természetesen erre is megvan a megfelelő partnerünk. Fontos, hogy minden munkafázisra (kőműves, lakatos, villanyszerelő) egy külön erre a témára specializált céget alkalmazzon. Ne a lakatos betonozzon, vagy a kőműves kezdjen el vassal dolgozni. Ezzel a módszerrel lehet garantálni, hogy minden a megfelelő minőségben készül el. Mi minden szakmával tartjuk a kapcsolatot, intézünk mindent, Önnek csak annyi dolga van, hogy kiválassza a díszítőelemeket és elmondja elképzelését.

A minőség pénzbe kerül.

El kell fogadni, hogy aki szakembereket alkalmaz, az nem tud a legolcsóbb lenni, de aki a minőséget keresni az biztos nem a 10%-on fog spórolni úgy gondolom. Amennyiben tisztességesen kivitelezett kovácsoltvas kerítést szeretne, akkor nálunk biztos megtalálja számítását. Én becsületes korrekt embernek tartom magam és éppen ilyen embereket is alkalmazok. Nálunk nem fordulhat elő az, hogy pár tízezer forintért nem a megfelelő minőségű anyagot építjük be, vagy éppen a legolcsóbb ipari hulladék zárakat szerezzük be azért, hogy spóroljunk 2-3.000 Ft-ot.

Mire számíthat, ha tőlünk rendeli meg kovácsoltvas kerítését?

Első sorban emberi magatartásra, maximális segítőkészségre és szakértelemre. Lehet, hogy ezek nagy szavaknak tűnnek, de higgye el hogy nem az. Ebben a szakmában nem. Mindenki, szó szerint mindenki, akinek van otthon egy hegesztőgépe lakatosnak vallja magát. Nem! Ez egy szakma, csak már boldog-boldogtalan műveli és sajnos sokan rosszul. Olyan dolgokat látunk, hogy elképesztő, és az ügyfélnek fogalma sincs róla, hogy másképp is lehetett volna. Sok embernek fel sem tűnnek olyan hibák, ami nekünk szakembereknek igen.

Egy cseppet elkanyarodtam. Nem kérem azt, hogy vakon bízzon meg bennünk! Arra kérem, hogy tartsa nyitva a szemét és ne azt a céget válassza kovácsoltvas kerítésének elkészítéséhez, aki a legolcsóbb, hanem azt aki a pénzéért minőséget is fog nyújtani.

Hogyan győződjön meg arról milyen kovácsoltvas kerítést adunk majdan át?

Ha komolyak a szándékai, nagyon szívesen adok címeket, ahol meg tudja tekinteni a munkáinkat. Nem ritka, hogy éppen a műhelyünkben is éppen egy kovácsoltvas kerítést állítunk össze, jó eséllyel láthatja akár a munkafolyamatot is, amennyiben befárad hozzánk. A honlapunkon is több referencia kép található, amit megtekinthet. A közösségi médiában is jelen vagyunk, a Facebook csatornánkon több képet is talál már elkészült munkánkról.

Kalkulátorok
Kovácsolt termékeink
Rozsdamentes termékeink
Előtetőink
Fémipari munkák
További oldalaink
Fémdekor Kft. Facebook csatorna
Fémdekor YouTube csatorna

Tisztelt Turóczi Úr!

A tegnapi nap folyamán munkatársai elvégezték a megrendelt munkát. Köszönöm szépen a kiváló teljesítést, mindenben pontosan olyan lett, mint amire gondoltam! Munkatársairól csak annyit, hogy becsülje meg Őket, kiváló szakemberek, munkájuk és viselkedésük mindenben olyan példát mutattak, amit példa értékűnek kellene, hogy tekintsen ma Magyarországon mindenki, akik vállalkozásban, szolgáltatásban dolgoznak! A számla ellenértéken átutalásáról a jövő hét első felében gondoskodom, amennyiben itt az ünnepek alatt szeretne egy jót vacsorázni családjával, szeretteivel kérem látogassa meg hajónkat, éttermünket.

Tisztelettel: Zsiros László
fortunahajo.hu

Az internet segítségével találtam meg a Fém-Dekor kft termékeit. A fotók alapján először bizalmatlan voltam, hogy valóban olyan minőségű terméket kapok majd, ami a képeken szerepelt, vagy egy másolt fotó csupán, ami szépen mutat a honlapon. Az elvégzett munka után nyugodtan mondhatom, hogy magas színvonalú, esztétikus, hibátlan kivitelezés készült el a megadott határidőn belül. Külön szeretném megdicsérni a munkát végző kollégákat, akik minden apró kérésünket figyelembe vették a korlát építésekor. Szívesen ajánlom a társaságot a környéken és az interneten is.

Jungvirthné Bús Erzsébet
Tatai Városgazda Kft
ügyvezető

Mindent időre, sőt, a határidő előtt elkészítettek, pontosan érkeztek, maximálisan meg voltam elégedve, kifogástalan munkát végeztek, és a két kivitelező szakember átlagon felüli maximális szolgálatkészséget tanúsított. Nagyon meg vagyok elégedve.

Köszönettel: Reszler Zsuzsa

Tisztelt Turóczi úr!

A II. kerületben végzett munkájukat köszönjük. Meg voltunk elégedve mind a kivitelezés menetével mind a végeredménnyel. Szívesen ajánlom Önöket másoknak is.

Üdvözlettel: Kóbor Franciska
(Boneberger Horst tulajdonos nevében is)

Tisztelt FémDekor Csapata! Külön köszönettel tartozok minden kollégának aki számunkra megvalósította a 2011 évi Karácsony szép, biztonságos csodálatos hangulatát. Soron kívüli munkát vállalva előtérbe helyezve személyes igényemet és elvárásomat. Időszűke miatt kért SOS munkát maximális hozzáállással és szervezéssel sikerült egy héten belül számunkra elkészíteni és felszerelni egy gyönyörű beltéri korlátot. A Karácsony hangulatát és biztonságát fényesebbé emelte az Önök által végzett fantasztikus munka. Nyugodt lelkiismerettel tudom minden kedves megrendelőnek ajánlani a FémDekor Kft. kollektíváját a pontos, precíz, rugalmas és szép munka elvégzéséhez akár kültéri akár beltéri munkához.

Tiszteletem és köszönettel egy elégedett megrendelő a Cinke utcából.

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Munkájukkal mind minőségi mind pedig szakmai szempontból rendkívül elégedettek vagyunk. Kollégáik a munka elvégzése során a legjobb, legszebb eredményre törekedtek. Maximálisan elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudjuk Önöket.

Köszönjük!
Üdv.: Baloghék

Köszönjük szépen, nagyon meg vagyunk elégedve az elkészült munkával! Ön büszke ügyvezető lehet, hogy ilyen alkalmazottak dolgoznak a cégénél, nagyon-nagyon aranyosak voltak a fiúk!

Köszönettel:
Koncz Joli és Sebestyén Gábor

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Nagyon örülök neki, hogy Önöket választottuk. Az elkészült korlát szép, dísze lett a lakásnak. A munka ütemezése a megbeszéltek szerint történt. Sándor Úr vezetésével az itt dolgozók vigyáztak arra, hogy a rögzítéseknél véletlenül se történjen csempetörés, vagy fal károsodás. A takarások, a rend folyamatos fenntartása is bizalomkeltő volt. Érdekes volt számomra a modern argon védőgázas technológiájuk, bár hallottam, hogy még újabb dolgok is vannak már. Büszke lehet a munkatársaira !

Köszönettel:
Maróti László egy megrendelőjük

Rozsdamentes korlát és kovácsoltvas kerítés - FémDekor Kft. | ©2010-2018 Minden jog fenntartva