Üveg előtető szerelés és tanácsadás

Függesztett üveg előtető

Függesztett üveg előtető

Előszó:

A függesztett üveg előtető rendszer előnye, hogy kecses minimál látványt nyújt, szinte csak egy üveglap lebeg a levegőben. Ezen üveg előtető rendszereinket a ház szigetelése előtt és után egyaránt fel tudjuk szerelni, de érdemes előre gondolkodni és egyeztetni velünk.

Színválaszték:

Fóliázással (a két üveglap közötti fólia típusának megválasztásával) korlátlan színű és formájú összeállítás közül választhat, valamint lehetőség van magának az üveg színének is megválasztására (pl.: zöld, bronz, szürke). A fenti képen egy két rétegű zöld parsol üveg látható.

Led világítás tipp:

Nem csúnya látvány, ha az üveglapot a fal felől egy aluprofilba zárt led sorral megvilágítjuk. Fontos, ha ilyen igénye van minden esetben szóljon nekünk! Miért? Minden üveg alapból zöldes színű, főleg ha az élébe nézünk bele. Tehát, ha fehér fénnyel megvilágítunk egy sima üveget, akkor annak az éle zölden fog világítani. Ha a zöld szín a cél, akkor nem kell semmit tennünk az üveggel, viszont ha nem zöld színben szeretnénk látni, akkor vashiányos üveget kell rendelnünk! A vashiányos üveg telesen víztiszta, ezért amilyen színű ledet mögé teszünk az olyan színben fog pompázni.

Biztonság:

Függesztett (pontmegfogatásos) üveg előtetőkhöz minden esetben előfeszített edzett ragasztott (TVG/VSG) biztonsági üveget használunk. Ez a technológia garantálja, hogy az üveg ellenálljon az őt érő terheléseknek (hó, szél, hőingadozás). Az üveg előtető tartószerkezetét a falazathoz a legmodernebb ragasztási - dübelezési technikával rögzítjük.

Tervezési segédlet:

Amennyiben Ön tervezi meg üveg előtetőjét, keressen bizalommal kérdéseivel! Az elérhetőségem a kapcsolat menüben megtalálja. Az előtető üvegét minden esetben TVG/VSG üveggel tervezze a vastagságát illetően konzultáljon velem, 6.6; 8.8; 10.10 TVG/VSG üveggel számoljon. Egy üvegtábla ne legyen a fal oldalon szélesebb mint 2,5m és a kilógás ne legyen több mint 1,2m, mivel emberi erővel körülményes lesz a felhelyezése (130kg), ezáltal lényegesen megnövekszik a költsége. A függesztő karok egymástól való maximális távolsága 1,2m. Bármilyen megoldás kivitelezésében segítségére tudunk lenni, de ha fontos a költségtakarékosság, akkor a fenti javaslatokat érdemes megfontolni.

Garancia:

Minden rozsdamentes acél üveg előtető szerkezetére 30 év garanciát vállalunk. Az üvegtörésre a garancia nem terjed ki. Az üveg sérülésre csak akkor vállalunk garanciát, ha az a felszerelés hiányosságából adódott. Ez úton is szeretném jelezni, hogy az előtető átvételekor tüzetesen nézze át az üveglapot, ugyanis az átvétel után az üveglapot nem áll módunkban kicserélni.

Szigetelés alatti tartószerkezet:

Pontfogásos üveg előtető

Még a szigetelés előtt konzultáljon velünk, így meg tudjuk oldani, hogy semmilyen kötőelem nem fog látszik a homlokzaton.

Konzolos ragasztott üveg előtető

Konzolos üveg előtető

A konzolosan szerelt üveg előtetőink rozsdamentes acél tartószerkezettel készülnek. A rozsdamentes szerkezetre a biztonsági üveglapok egy speciális ragasztóval kerülnek felhelyezésre. A rozsdamentes előtető tartószerkezete szintén ragasztott dübelekkel kerül rögzítésre a falhoz.

Konzolos pontmegfogatásos üveg előtető

Konzolos pontmegfogatásos üveg előtető

Konzolos üveg előtetők szerkezete szintén rozsdamentes acél, más anyagban nem érdemes gondolkodni, mivel elveszíti látványbeli értékét. A képen látott üveg előtető üveg szerkezete pontmegfogatással van rögzítve a rozsdamentes acél szerkezethez, ezzel a megoldással kecsesebb, modernebb látványt nyújt. Az üveg ebben az esetben is természetesen (TVG/VSG) előfeszített edzett üveg.

Egyedi üveg előtető

Egyedi elképzeléseinek is eleget teszünk, a tervezésben is segítségére tudunk lenni.

Egyedi üveg előtető
Üveg előtető tervrajz

Miért teszi jól, ha minket bíz meg üveg előtetője elkészítésével?

  • 1 munkanapon belül elküldjük a kidolgozott ajánlatot a kért munkára
  • nem számolunk fel semmilyen költséget üveg előtetője felméréséért, sem pedig a helyszínre való kiszállásért
  • csak és kizárólag jó minőségű anyagokból dolgozunk
  • szakemberrel terveztetjük meg üveg előtetőjét, nem hasra ütés alapján kivitelezünk
  • olyan céget bíz meg a munkával, akinek van rutinja ezen a területen is
  • üveg előtetőinkre 30 év garanciát vállalunk

Mitől függ egy üveg előtető ára?

  • az üveg előtető méreteitől
  • az üveg előtető rögzítésének módjától
  • az üveg előtetőn lévő rögzítési pontok számáról (súly és távolság függő)
  • a felszerelés helyszínének távolságától
Kalkulátorok
Kovácsolt termékeink
Rozsdamentes termékeink
Előtetőink
Fémipari munkák
További oldalaink
Fémdekor Kft. Facebook csatorna
Fémdekor YouTube csatorna

Tisztelt Turóczi Úr!

A tegnapi nap folyamán munkatársai elvégezték a megrendelt munkát. Köszönöm szépen a kiváló teljesítést, mindenben pontosan olyan lett, mint amire gondoltam! Munkatársairól csak annyit, hogy becsülje meg Őket, kiváló szakemberek, munkájuk és viselkedésük mindenben olyan példát mutattak, amit példa értékűnek kellene, hogy tekintsen ma Magyarországon mindenki, akik vállalkozásban, szolgáltatásban dolgoznak! A számla ellenértéken átutalásáról a jövő hét első felében gondoskodom, amennyiben itt az ünnepek alatt szeretne egy jót vacsorázni családjával, szeretteivel kérem látogassa meg hajónkat, éttermünket.

Tisztelettel: Zsiros László
fortunahajo.hu

Az internet segítségével találtam meg a Fém-Dekor kft termékeit. A fotók alapján először bizalmatlan voltam, hogy valóban olyan minőségű terméket kapok majd, ami a képeken szerepelt, vagy egy másolt fotó csupán, ami szépen mutat a honlapon. Az elvégzett munka után nyugodtan mondhatom, hogy magas színvonalú, esztétikus, hibátlan kivitelezés készült el a megadott határidőn belül. Külön szeretném megdicsérni a munkát végző kollégákat, akik minden apró kérésünket figyelembe vették a korlát építésekor. Szívesen ajánlom a társaságot a környéken és az interneten is.

Jungvirthné Bús Erzsébet
Tatai Városgazda Kft
ügyvezető

Mindent időre, sőt, a határidő előtt elkészítettek, pontosan érkeztek, maximálisan meg voltam elégedve, kifogástalan munkát végeztek, és a két kivitelező szakember átlagon felüli maximális szolgálatkészséget tanúsított. Nagyon meg vagyok elégedve.

Köszönettel: Reszler Zsuzsa

Tisztelt Turóczi úr!

A II. kerületben végzett munkájukat köszönjük. Meg voltunk elégedve mind a kivitelezés menetével mind a végeredménnyel. Szívesen ajánlom Önöket másoknak is.

Üdvözlettel: Kóbor Franciska
(Boneberger Horst tulajdonos nevében is)

Tisztelt FémDekor Csapata! Külön köszönettel tartozok minden kollégának aki számunkra megvalósította a 2011 évi Karácsony szép, biztonságos csodálatos hangulatát. Soron kívüli munkát vállalva előtérbe helyezve személyes igényemet és elvárásomat. Időszűke miatt kért SOS munkát maximális hozzáállással és szervezéssel sikerült egy héten belül számunkra elkészíteni és felszerelni egy gyönyörű beltéri korlátot. A Karácsony hangulatát és biztonságát fényesebbé emelte az Önök által végzett fantasztikus munka. Nyugodt lelkiismerettel tudom minden kedves megrendelőnek ajánlani a FémDekor Kft. kollektíváját a pontos, precíz, rugalmas és szép munka elvégzéséhez akár kültéri akár beltéri munkához.

Tiszteletem és köszönettel egy elégedett megrendelő a Cinke utcából.

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Munkájukkal mind minőségi mind pedig szakmai szempontból rendkívül elégedettek vagyunk. Kollégáik a munka elvégzése során a legjobb, legszebb eredményre törekedtek. Maximálisan elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudjuk Önöket.

Köszönjük!
Üdv.: Baloghék

Köszönjük szépen, nagyon meg vagyunk elégedve az elkészült munkával! Ön büszke ügyvezető lehet, hogy ilyen alkalmazottak dolgoznak a cégénél, nagyon-nagyon aranyosak voltak a fiúk!

Köszönettel:
Koncz Joli és Sebestyén Gábor

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Nagyon örülök neki, hogy Önöket választottuk. Az elkészült korlát szép, dísze lett a lakásnak. A munka ütemezése a megbeszéltek szerint történt. Sándor Úr vezetésével az itt dolgozók vigyáztak arra, hogy a rögzítéseknél véletlenül se történjen csempetörés, vagy fal károsodás. A takarások, a rend folyamatos fenntartása is bizalomkeltő volt. Érdekes volt számomra a modern argon védőgázas technológiájuk, bár hallottam, hogy még újabb dolgok is vannak már. Büszke lehet a munkatársaira !

Köszönettel:
Maróti László egy megrendelőjük

Rozsdamentes korlát és kovácsoltvas kerítés - FémDekor Kft. | ©2010-2018 Minden jog fenntartva